Elle Macpherson, trucul de Crăciun pentru a mânca cât de mult dorește fără să se îngrașe


Elle Macpherson a dezvăluit cum reușește să nu se îngrașe de Sărbători, chiar dacă mănâncă tot ceea ce poftește la petrecerile de Crăciun și de Revelion.


La 54 de ani, Elle  Macpherson muncește din greu pentru a-și menține silueta de invidiat, datorită căreia a fost supranumită, în zilele în care lucra ca supermodel, The Body.

Citește și: Elle Macpherson, cei șapte pași pe care-i urmează zilnic pentru o siluetă de vis

Acum, Macphersona dezvăluit secretul ei pentru a rămâne în formă de Sărbători , fără a se abține de la a savura mâncărurile delicioase specifice perioadei. 

Într-un articol semnat pentru rubrica ei lunară Get The Gloss, vedeta a dezvăluit că în fiecare an își permite să mănânce orice își dorește de Crăciun, Boxing Day sau Revelion. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Sunt relaxată când vine vorba de ceea ce mănânc și de cât mănânc, iar când această perioadă trece, mă întorc la dieta mea normală. În plus, nu beau deloc alcool. În felul acesta, mesele bogate nu-mi afectează metabolismul”, explică Elle.

La petreceri, prefer să beau cocktailuri fără alcool, precum Mojito din lămâi proaspete, felii de ghimbir, apă minerală, multă gheață și puțină mentă deasupra”, a scris ea pentru Get The Gloss.

Pe de altă parte, aceasta pune în paharul de șampanie apă de soc sau bere de ghimbir - un truc simplu, care își dă sentimentul că bei, fără să consumi, de fapt, alcool.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

După Anul Nou, Elle - care acum trăiește la Miami - optează pentru un detox bazat pe sucuri de legume crude. 

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, Elle MacPherson se ține de programul de exerciții zilnic. ”Chiar dacă sunt ocupată, este important să îmi respect rutina matinală, care include gimnastică și plimbări în aer liber”, explică ea. Sporturile ei preferate includ yoga, înotul, surful, alergatul și plimbatul cățeilor.

related posts

Modifică setările cookies