Reteta zilei: Fusilli cu Gorgonzola


Tag-uri:

Ingrediente:

450g fusilli Barilla 225 g gorgonzola 45g smantana 85g parmezan sare dupa gust

Mod de preparare:
Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa.

Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul.

Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.

Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 22 min
Grad de dificultate: usor

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

related posts

Modifică setările cookies