Irina Fodor, despre pierderile de memorie: ”Uit așa de rău, că îmi e să nu uit, naiba, care îmi e casa”


Irina Fodor este căsătorită cu Răzvan Fodor și cei doi au împreună o fetiță de opt ani, Diana. 


Pe site-ul său personal, irinafodor.ro, Irina a mărturisit că suferă de pierderi de memorie care s-au declanșat la naștere. În cadrul unui text presărat cu umor, soția lui Răzvan Fodor explică fanilor cum este viața ei din ultima vreme și cu ce se confruntă.  

Citește și: POVEŞTI DE DRAGOSTE. Irina şi Răzvan Fodor: s-au îndrăgostit după ce el i-a tras scaunul de sub fund

”De ceva timp (v-aş zice cât, dar nu mai ţin minte) am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău.

Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin (am văzut eu o casă cu piscină pe strada noastră. Dacă e să uit vreodată, în aia intru). Aşa mă gândesc. Că poate îl uit pe Fodor pe la prieteni, pe copil pe la bunici şi mă trezesc în vreo vacanţă exotică singură, de nebună. Nu se face aşa ceva!

Acum, pe bune, cred ca pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut”, mărturisește Irina Fodor.

Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume, şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: „Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?” Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: „Am venit să-mi fac un ceai!”. El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: „Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?” Cum vă spuneam, ştiu să mă scot din orice situaţie.

Frumos tare mai e când îmi fac cunoștință prietene de-ale mele cu iubiții lor și eu spun că ne cunoaștem deja, dar de fapt mă cunoșteam cu ex-ul, și fac un mix nebun de nume și situații, de mai bine nu îmi mai prezentați nimic, niciodată.

Nu mai spun de situațiile penibile când vin oameni către mine zâmbind și gata să mă îmbrățișeze, iar creierul meu scotocește disperat în sertare după nume și informații, dar nu reușește decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap și într-o situație în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul.

Singurele momente în care nu uit nici cel mai mic detaliu, sunt cele în care EL a comis-o cu ceva...

Și atunci rolurile încep să se schimbe. Uită el”, scrie Irina Fodor pe blogul personal. 

Vezi și: Irina Fodor, pusă în fața unei provocări inedite. Ce a degustat vedeta

  • Irina Fodor, despre pierderile de memorie: ”Uit așa de rău, că îmi e să nu uit, naiba, care îmi e casa”

related posts

Modifică setările cookies