Iulia Albu este anti-anorexie. "Nu sunt anorexica, pur si simplu sunt foarte disciplinata. Anorexia este o boala si se trateaza"


A fost acuzata de multe ori ca este prea slaba, insa Iulia Albu are o atitudine cat se poate de hotarata anti-anorexie. Vedeta ne-a marturisit ca mananca absolut normal, dar ca secretul siluetei ei tine mai mult de disciplina, si nu de o tulburare alimentara.

Tag-uri:

"Sunt foarte disciplinata, am o disciplina alimentara pe care mi-am format-o in ani de zile si am grija sa mananc exact ceea ce-mi trebuie", ne-a marturisit Iulia.

Ea le sfatuieste pe adolescente sa mearga la medic si sa incerce sa manance cat se poate de normal, fara sa faca insa excese.

Cat despre perceptia celor din jur, Iulia Albu le sfatuieste pe cititoarele perfecte.ro sa tina cont doar de cum se simt ele in propria piele: "Exista tot felul de barbati, insa nu ar trebui sa ne raportam la ce vor ei, ci la ceea ce este sanatos si ce ne place noua. "

Vezi si:

 

Alexandra Stan s-a alaturat campaniei Perfecte.ro anti-anorexie. "Daca esti foarte slaba, nu esti cu nimic deosebita"

Catrinel Menghia este anti-anorexie: "Femeia slaba e cea care poarta haina frumos, dar pe care nu ai vrea s-o vezi dezbracata"

related posts

Modifică setările cookies