Recent, aceasta a dezvăluit care este dieta ei zilnică și exercițiile pe care le face pentru a arăta, la 77 de ani, de 40 de ani. 

La fel ca multe alte celebrități în vârstă, care se străduiesc să rămână relevante în era smart, Susan Lucci a început prin a-și face un cont de Instagram. ”Sunt o persoană care ține mult la intimitate, așa că, la început, nu am crezut că treaba asta este pentru mine”, a spus actrița. Dar, acum doi ani, în timpul unei vacanțe în St. Barts, aceasta a hotărât să meargă împotriva vântului. 

Mi-am pus un costum de baie, soțul meu mi-a făcut niște fotografii, iar un prieten mi-a spus: Trebuie să postezi asta pe Instagram!. Imaginea unei sexagenare ieșind din valuri în bikini a devenit virală, cu titluri senzaționale (scrise, fără îndoială, de un puști de 22 de ani) de genul: OMG! WTF! Susan Lucci este o bombă sexy”.

„Reacția a fost neașteptată și extrem de flatantă”, spune Lucci. ”După aceste fotografii mi-am dat seama că Instagram poate fi o modalitate grozavă de a intra în legătură cu fanii mei!.

Care este secretul tinereții ei?

Lucci spune că pilates, sportul pe care îl practică de mai bine de douăzeci de ani, i-a remodelat trupul, alături de dieta strictă pe care o urmează. ”O dată ce am început să practic pilates, mi-am pierdut apetitul pentru mâncăruri precum cheeseburgerii sau cartofii prăjiți”. 

Foarte rar mănânc desert, nu iau niciodată gustări și am redus mult din pâine și paste”. În ce constă un prânz obișnuit pentru Susan Lucci? Un sandvici cu avocado și carne de curcan la cuptor, alături de niște roșii proaspete.

Pe lângă faptul că se abține de la dulciuri (”dacă mi-e poftă de ceva, iau o gură sau două, cel mult), aceasta a redus mult și consumul de alcool. ”Când ieșim la cină, poate beau un pahar de șampanie, dar nu beau niciodată acasă”.

Rutina ei de frumusețe include o demachiere atentă în fiecare zi, fără excepții, dar și folosirea unor seruri pentru întinerirea pielii. Un alt secret al tenului său tânăr este botoxul. „Medicul meu are grijă să-mi confere un look natural. Nu îți îngheață fața complet. Nu arată fals, chipul este încă expresiv”.

Pentru Susan Lucci, vârsta este mai mult o stare de spirit decât un număr.”Oamenii se uită la mine și spune: Wow, nu pare bătrână, dar este bătrână.Între timp, adevărul este că dacă este puternică, ești frumoasă, nu contează ce vârstă ai”.

În 2023, Susan Lucci a primit un premiu Emmy pentru întreaga carieră. 

Foto: Instagram, Getty