Leanne Rimes a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de care suferă: ”Trebuia să fac asta”


Leann Rimes a pozat astfel pentru a arăta cum o afectează psoriazisul și ”a dat o vocea atât de multor oameni care trec prin asta”.


Cântăreața a dezvăluit că duce o luptă continuă cu această afecțiune care îi lasă pielea plină de pete roșii și descuamări. Leann a fost diagnosticată la vârsta de doi ani. 

”Muzica este darul meu, este motivul pentru care mă află aici. Dar vreau să dau o voce și altor fețe ale mele. Și vreau să dau o voce atât de multor oameni care trec prin asta. În sfârșit, este cazul să fiu sinceră în legătură cu psoriazisul meu și uite cum arată acesta”.

”Aveam nevoie de asta. Mintea mea, spiritul meu avea nevoie disperată de asta. Pentru că azi este Ziua internațională de luptă împotriva psoriazisului, m-am gândit că este momentul perfect să împărtășesc povestea mea”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on

Leann Rimes (38 de ani) mai spune că a fost diagnosticată prima oară la 2 ani și că puseurile din trecut o lăsau cu ”plăci care dureau și sângerau”.

Dacă, de 16 ani, a reușit să-și țină afecțiunea sub control, în 2020, din cauza stresului, ”iadul s-a dezlănțuit și sunt sigură că la fel s-a întâmplat în cazul multor oameni pe fondul acestei pandemii”.

Foto: Instagram

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicala!”
 
  • Leanne Rimes a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de care suferă: ”Trebuia să fac asta”

related posts

Modifică setările cookies