Lenjeria tanga este sexy, dar periculoasa pentru sanatatea ta. La ce pericole te expui daca o porti


Ce-i frumos nu e neaparat si sanatos. Lenjeria preferata a femeilor a fost sub lupa specialistilor.Ce au descoperit acestia te vor mai face oare sa o porti?


Ciocolata sau vanilie? La munte sau la mare? Tanga sau chilotei clasici? Pe cat de sexy, pe atat de periculoasa pare sa fie lenjeria tanga, accesoriul vestimentar indispensabil oricarei femei. Se pare ca povestea pe care ne-au tot spus-o specialistii, dar de care nu am ascultat pana acum, este adevarata.

Tanga sunt confortabili, invizibili si sexy, insa caracteristicile acestea palesc in fata bolilor pe care le pot genera. De ce? Explicatia este foarte simpla: tanga acopera portiunea cea mai intima a corpului, iar in timpul miscarii materialul se deplaseaza din fata in spate si invers facilitand raspindirea bacteriilor din zona anusului (precum bacteria E.coli) in zona vaginala, acestea avand posibilitatea de a se transmite catre uretra, vezica sau chiar mai departe, daca nu se actioneaza prin tratament.

De asemenea, materialul din care sunt fabricati chilotii tanga pot sa irite zona genitala, dand nastere inflamatiilor si eventualelor infectii de tract urinar, daca exista un mediu prielnic. In acelasi timp, folosirea lenjeriei tanga poate determina o crestere a sensibilitatii pielii si chiar aparitia hemoroizilor.

Sfatul specialistilor este de a nu purta zilnic tanga si de a renunta la ea in cazul aparitiei diverselor forme de infectii. Daca totusi nu poti renunta la tanga, asigura-te ca lenjeria este confectionata dintr-un material natural (matase sau bumbac) si poarta marimea potrivita.

Tu esti fan tanga sau preferi chilotii clasici?  Te-a sfatuit vreodata medicul sa renunti la acest gen de lenjerie?

  • Lenjeria tanga este sexy, dar periculoasa pentru sanatatea ta. La ce pericole te expui daca o porti

related posts

Modifică setările cookies