(P) Livrarea medicamentelor în București


Astăzi, în România există o lipsă de servicii în diferite domenii. Dar una dintre ele este vitală - aceasta este domeniul legat de sănătate. 


Nevoia de a avea grijă urgent de noi înșine este cea mai importantă nevoie a fiecăruia dintre noi într-un moment critic. Din fericire, Liki24.ro va contribui la realizarea acestui lucru, deoarece oferă livrare de medicamente pe teritoriul întregii Românii, iar București este unul dintre aceste localități.

Serviciul nostru analizează prețurile în farmacii, monitorizează disponibilitatea medicamentelor și organizează primirea medicamentelor necesare prin curier sau poștă. Această abordare economisește timp și banii clienților, deoarece nu doar livrăm achizițiile rapid și la timp, ci ne concentrăm și pe dorința cumpărătorului de a le primi exact acolo unde este convenabil pentru el/ea.

Caută în farmacii cel mai mare sortiment de medicamente, produse de îngrijire personală și cosmetice medicale la cele mai avantajoase prețuri și plasați comanda.

Curierii noștri vor vizita farmaciile în căutarea produselor din comanda dumneavoastră și vi le vor aduce, dacă este posibil, în aceeași zi. Acest lucru scutește clienții de nevoia de a căuta personal medicamentele necesare și de a sta la coadă. În plus, serviciul caută de unde puteți cumpăra bunuri la un preț mai bun.

Pe lângă medicamente, site-ul are o selecție largă de articole de igienă personală și produse pentru uz zilnic. Putem oferi livrarea a tot ceea ce se află în farmacii, cu excepția medicamentelor care necesită condiții specifice de depozitare, substanțe otrăvitoare, psihotrope și altele de acest gen. Clientul va putea ridica medicamentele care necesită depozitare în frigider prin rezervarea mărfii folosind site-ul nostru.

Ce tipuri de livrări sunt disponibile în orașul București?

Pentru confortul dumneavoastră, vă oferim mai multe modalități de a livra medicamente în București. În oraș, este posibilă livrarea urgentă prin curier. În cazul livrării urgente căutăm produsele necesare pe o rază de 3 km de la adresa de primire a mărfii de către client. Sunt momente în care nu toate medicamentele sunt într-o singură farmacie - atunci le colectăm din altele. Când acest lucru nu este suficient, la cererea clientului, putem extinde raza de căutare. Tariful de livrare este 12 Ron. Pentru comenzile a caror valoare este inferioara la 45 RON se va aplica o taxa suplimentară de +3 RON. Pentru cumpărături a căror valoare este peste 99 Ron livrarea este gratuită. Pentru comenzile care conțin mai mult de 9 produse se va aplica o taxa de + 0.5 RON pentru fiecare produs adițional.

În situația în care dimensiunea produsului achiziționat este mai mare decât media, se poate percepe o taxă suplimentară pentru livrarea acestuia.Prin medie înțelegem produse a căror greutate este de maximum 5kg sau care au dimensiunile maxime de 40cm*30cm*16cm.

Comenzile vor fi trimise prin intermediul serviciilor de curierat sau poștale. Termenul de livrare poate fi de 48 sau 72 de ore, în funcție de locația aleasă.

Pentru a primi o comandă urgentă în aceeași zi, plasați-o pe site până la orele 16:00. Plata se poate efectua în numerar. la curier la primire sau  prin card bancar. Prețul medicamentelor corespunde prețurilor din farmacie (curierul vă dă o chitanță). Tariful de livrare depinde de metoda aleasă de livrare și de locația Dumneavoastră.

related posts

Modifică setările cookies