Marian Nistor, de la Savoy, a slăbit 30 de kilograme: ”Arătam ca un ardei umplut cu forța"


Cântărețul cu bentiță a slăbit 30 de kilograme. La 78 de ani, Marian Nistor a simțit că trebuie să facă o schimbare. Cu multă voință, dar și cu ajutorul soției sale, Doina, maestrul a reușit să scape de kilogramele nedorite.


Înainte de dietă, cântărețul avea 109 kilograme, iar acum a ajuns cântărească 70-80 de kilograme și declară că se simte mult mai bine.

"Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg. Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om! Dorina gătește dietetic.

Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime…

Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…", a declarat Marian Nistor.

 

24 de ani de relație

Marian Nistor e fericit și împlinit alături de Dorina Paraschiv Nistor (60), soția lui. Cei doi formează o echipă și pe plan profesional, dar și personal. În luna octombrie a anului trecut, Marian Nistor și Dorina au împlinit 24 de ani de relație.

„Noi avem minte, nu suntem zburători. E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au… Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul. Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor. Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube.”, a spus liderul trupei Savoy pentru click.ro.

Wine Trips România S2E9 | Mircea Radu a aflat secretul vinurilor albe si rose ale Cramei Jidvei

 

 

  • Marian Nistor, de la Savoy, a slăbit 30 de kilograme: ”Arătam ca un ardei umplut cu forța

related posts

Modifică setările cookies