Micul, dar dificilul dejun. Voi cu ce ingrediente va treziti?


La inceput au fost batoanele acelea cu lapte pe care Pofticioasa, pionierita fiind, le ungea cu magiun la 7 dimineata dupa ce isi aranja strampii si penarul. Apoi, dupa ce a crescut mare gratie lor, a luat in boala numita crenvurstita.


Dupa ce s-a vindecat de crenvurstita, a intrat in nimicita – asta in perioada facultatii cand cine manca micul dejun era privit cu trei perechi de ochi, doua tulburi de la betiile din camine. Peste ani, cand si-a amintit cat de mult ii placea prima masa a zilei pe cand era copila si cand a citit numai si numai laude la adresa ei, si-a reluat bunul obicei.

Recunoaste insa ca deseori diminetile are senzatia ca joaca in acelasi film turnat in bucatarie cu Muesli, Iaurt, Omleta si Gem nefeaturing Zahar in rolurile principale.

Pentru Pofticioasa exista 4 variante mari si late de mic dejun in vremuri de trai sanatos: iaurt cu muesli, miere si nuci, omleta usurica fara pic de ulei, salata de fructe tocate si amestecate tot cu un iaurt sau o felie de paine integrala plus dulceata fara dulceata adaugata. Jongleaza cu ele, dar uneori simte nevoia sa mai bata vantul schimbarii in frigider. 

Voi cu ce ingrediente va treziti?

Text preluat de pe www.pofticioasa.ro. Acolo gasiti mai multe aventuri ale Pofticioasei

related posts

Modifică setările cookies