O petrecăreață notorie, Kate Moss s-a lăsat acum de băut. Care este motivul


Faimoasă pentru că putea să petreacă și 30 de ore neîntrerupt, Kate Moss  - poreclită ”Cisterna” - a schimbat de curând foaia.


Timp de 25 de ani, Kate Moss  a fost o obișnuită a petrecerilor, evolulând cu grație cu un pahar de șampanie într-o mână și cu țigara aprinsă în cealaltă.
Foto: Getty

Citește și: Kate Moss a dezvaluit trucul ei de frumusete. Si tu poti face asta. Nu te costa nimic, iar rezultatele sunt uimitoare

Acum, însă, fotomodelul a făcut o schimbare majoră în stilul ei viață, declarând că tocmai și-a descoperit noua activitate preferată pentru noapte: somnul.

A renunțat la petreceri, a renunțat la alcool, iar țigările sunt următoarele pe lista ei. ”Acum, am grijă de mine, sunt o fată bună”, a declarat Kate. ”Dorm suficiente ore pe noapte, beau foarte multă apă, nu foarte multă cafea și încerc să reduc și din țigări”.

Kate Moss (44 de ani) spune că datorează look-ul său tineresc somnului: ”Încerc să dorm opt ore pe noapte”. Acum câteva lui, sora mai mică a lui Kate Moss, Lottie, care este, de asemenea, model, a confirmat că aceasta a renunțat la băutură pentru totdeauna.

Mai mult, Kate Moss a făcut reclamă unei cărți de îngrijire personală care sfătuiește cititorii să meargă la culcare înainte de 10.30 seara și să stea departe de alcool. 

Legendarul supermodel a decis să caute ajutor specializat și să se abțină de la alcool după moartea prematură a câtorva prieteni de pahar. 

Kate, care ere renumită pentru faptul că la 8 dimineața consuma pahare întregi de prosecco, iar la prânz continua cu vin și vodcă, a fost susținută în decizia ei de iubitul de 31 de ani, Nikolai von Bismarck, alături de care duce acum o viață liniștită. 

  • O petrecăreață notorie, Kate Moss s-a lăsat acum de băut. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies