(P) 5 motive pentru care să alegi apa purificată Nazzuro


Sistemele de purificare a apei Nazzuro prezintă numeroase avantaje atât în ceea ce privește calitatea și siguranța apei pentru sănătate, cât și în ceea ce privește confortul și bugetul familiilor. Îți prezentăm mai jos cele 5 motive pentru care merită să învestești într-un sistem de purificare al apei, potrivit nevoilor tale și ale familiei tale:


1. Hidratare

Principalul element chimic din care este format organismul este H20, adică apa, și reprezintă aproximativ 60% din corpul unui adult. Apa contribuie la distribuirea substanțelor nutritive și a oxigenului către toate celulele corpului, are rol în eliminarea toxinelor și reglează temperatura copului. Din aceste motive, hidratarea corespunzătoare este foarte importantă pentru buna funcționare a organismului tău. Organismul elimină apa sub formă de transpirație, urină și prin respirație, astfel că este important să refaci zilnic rezervele de apă ale organismului consumând cantitatea potrivită de apă pentru nevoile corpului tău.

2. Siguranță

Sistemul de purificare Nazzuro îmbunătățește calitatea apei municipale, eliminând sărurile în exces, reziduurile de pe țevile de transport a apei, bacteriile, metalele grele, pesticidele și produsele chimice rezultând o apă pură, proaspătă și, mai ales, sigură pentru întreaga familie. Nazzuro folosește o tehnologie avansată de filtrare al apei creată pentru a putea obține o apă pură, echilibrată mineral și sigură pentru consum.

3. Confort

Multe familii nu au încredere în siguranța apei de la robinet pentru consumul ei direct. De aceea, multe aleg să cumpere apă îmbuteliată, uneori în baxuri sau bidoane grele. Să cari toată acea apă este obositor. Cu Nazzuro Aqua, căratul de apă devine istorie. Nici nu îți vei mai aminti cum e să cari sticle grele și te vei obișnui imediat cu confortul oferit de disponibilitatea imediată a apei proaspăt purificată, direct de la robinetul special Nazzuro Aqua. Gata și cu peturile goale care îți ocupă spațiul și pe care trebuie să le duci în containerul special pentru ambalaje de plastic.

4. Economie

De multe ori, rămâi fără apă în cele mai critice momente și ești nevoită să cobori până la magazin și te întorci nu doar cu o sticlă de apă ci și cu 2,3 alte lucruri care ți-au făcut cu ochiul în magazin. Investiția în sistemul Nazzuro Aqua își va dezvălui beneficiile atât imediat, cât și în timp. Imediat vei simți gustul pur al apei care îți hidratează corpul și mintea, nu vei mai simți presiunea de a cumpăra constant apă îmbuteliată. În timp, vei economisi nu doar banii pe care îi cheltuiești direct pe apa îmbuteliată, cât și indirect (transport, carburant), ci vei câștiga și mai mult timp pentru tine.

5. Sustenabilitate

Dacă grija pentru mediul înconjurător este una dintre preocupările tale, trebuie să știi că o dată ce ai instalat purificatorul de apă nu vei mai fi nevoită să cumperi apă îmbuteliată, în sticle de plastic, deoarece vei putea transporta cu tine apă proaspătă, purificată, în recipiente reutilizabile oriunde mergi. La serviciu, la școală sau în excursii, apa Nazzuro te însoțește și te ajută să rămâi hidratată și plină de energie, ca să te bucuri de viață.

Sistemele de purificare a apei Nazzuro vor schimba, cu adevărat, felul în care consumi apă. Vei avea întotdeauna siguranța că apa pe care tu și familia ta o beți este pură, de încredere, disponibilă în orice moment, chiar și atunci când se întrerupe furnizarea cu apă municipală, din orice motiv.

Despre Nazzuro

Nazzuro reprezintă soluția profesională de purificare, condiționare și servire a apei perfect echilibrate, adusă la cea mai înaltă calitate, indispensabilă vieții noastre. Nazzuro cuprinde 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness. Nazzuro oferă consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment și la volumul necesar.

Nazzuro Family este divizia care oferă soluții de purificare a apei dedicate familiilor contemporane. Misiunea noastră este să avem grijă de bunăstarea familiilor, oferindu-le soluțiile potrivite de purificare a apei în condiții depline de siguranță și calitate. Sistemele revoluționare de purificare Nazzuro Aqua se conectează la rețeaua de apă a locuinței pentru a transforma apa obișnuită de la robinet, într-o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă, de fiecare dată. Potrivită atât pentru pentru băut, cât și pentru gătit sau spălatul alimentelor, apa Nazzuro este o apă pură, care va fi îndrăgită de la cel mai mic, până la cel mai mare!

related posts

Modifică setările cookies