(P) Va obliga cazinoul Loto-Québec angajații săi să se vaccineze împotriva COVID-19? Măsurile luate de conducere!


Pandemia din 2020 a venit cu foarte multe schimbări, în toată lumea, în toate industriile, inclusiv în iGaming. Deși se credea că situația va fi de scurtă durată, se pare că repercusiunile virusului SARS-COV2 încă se resimt, fiind anunțate noi măsuri, în mod special datorită ratei de infectare cu varianta Delta.


În acest sens, fiecare țară urmează să aplice diferite abordări, în funcție de răspândirea virusului, de numărul de persoane infectate, dar și de alți factori variabili.

Pe de altă parte, multe business-uri au început să ia propriile măsuri de protecție, unele companii reincepând să își lase angajații să lucreze remote, adică de acasă, în ture sau în spații cât mai deschise. Unele cazinouri și agenții stradale din România au început să se închidă, pregătindu-se de noul val. Pe de altă parte, multe loterii găsite la cazinourile românești au început să se axeze în continuare mai mult pe online, unde jucătorii au un mediu sigur unde să se distreze.

Tot din punctul de vedere al pandemiei și al noului val, unele companii au început să impună vaccinarea angajaților, pentru ca ei să vină în continuare la serviciu. Însă, cazinoul Loto-Québec face excepție din acest punct de vedere. Conducerea companiei-mamă Crown este obligată să se vaccineze, însă acest lucru nu este valabil și pentru angajați. 

A fost declarat de către reprezentantul Loto-Québec, Jean-François Bergeron, faptul că nu se știe exact numărul angajaților care s-au vaccinat momentan, însă estimează că procentul este asemănător cu cel de la nivelul național al Canadei. De asemenea, el a spus și că datorită faptului că vaccinarea este un subiect destul de controversat în momentul de față, dorește să respecte și să se ghideze, în principal, după măsurile impuse prin lege, conform Ministerului Sănătății.

Principalele măsuri luate în cadrul casinoului Loto-Québec sunt purtarea măștilor în spațiul public și dezinfectarea periodică. Ținându-se cont de faptul că până în acest moment nu au fost semnalate cazuri de infectare cu Covid, conducerea dorește să continue în acest fel. Așadar, până când Ministerul Sănătății nu vine cu noi restricții sau măsuri de prevenție, lucrurile par să decurgă la fel ca până acum. 

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Foto: freepik.com 

related posts

Modifică setările cookies