Pippa Middleton, dezvăluiri despre fiul ei. Motivul pentru care l-a dus la terapii alternative


Pippa Middleton a ales să-și ducă fiul, pe Arthur Michael William Matthews, la medicul osteopat încă de când acesta avea șapte luni.


Într-un articol pe care îl semnează pentru publicația Waitrose Weekend, Middleton a scris despre experiența ei cu băiețelul la osteopatie - o practică relaxantă în cadrul căreia bebelușul beneficiază de un masaj delicat pe cap. La ora actuală, Arthur are un anișor de viață.  

Citește și: Fratele lui Kate Middleton se însoară cu o franțuzoaică pricepută în administrarea afacerilor

”La scurt timp după ce Arthur s-a născut, alte mămici mi-au vorbit despre osteopatia craniană pediatrică. Este o terapie alternativă populară, dedicată bebelușilor, în special celor care au avut parte de o naștere traumatizantă sau cei care sunt neliniștiți sau au probleme cu somnul.

Această practică pretinde să ofere vindecare, relaxare, un somn bun, dar și o digestie corectă prin manipularea delicată a trupului și a capului. 

Chiar dacă nu există dovezi științifice care să sprijine această terapie, după ce am auzit numai lucruri bune despre ea, l-am dus și pe Arthur pe când avea doar șapte luni”.

Pippa Middleton a mărturisit că a văzut efectele terapiei aproape imediat. 

”Am fost fascinată să remarc cât de calmantă a fost pentru el terapia. Medicul osteopat a remarcat faptul că o parte a gâtului era mai încordată decât cealaltă, ceea ce explica de ce îi plăcea să doarmă pe o parte. De asemenea, a observat că brațele sale sunt mai puternice decât picioarele, așa că mi-a dat niște exerciții care să-l ajute”. 

Foto: Profimefiaimages.ro

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișori lipsă

  • Pippa Middleton, dezvăluiri despre fiul ei. Motivul pentru care l-a dus la terapii alternative

related posts

Modifică setările cookies