Prințesa Eugenie a slăbit spectaculos înainte de nuntă. Ce dietă a ținut


Astăzi, are loc nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, aceasta fiind cea de-a doua nuntă regală din acest an, în Marea Britanie, după cea a lui Meghan cu Harry.


Cunoscută pentru silueta mai generoasă, Eugenie de York a slăbit considerabil în ultimele luni. Prințesa de 28 de ani a vorbit despre dieta pe care a urmat-o, dar și despre antrenamentele fizice la care a recurs.

Conform harperbazaar.com, Prințesa Eugenie a explicat că, de obicei, își face exercițiile la prima oră, dimineața.

„Mă trezesc în jur de 6.45 și îmi încep exercițiile la ora 7. Între 7 și 8 sunt în parc, alerg, fac genoflexiuni, fandări, flotări, într-un ritm foarte rapid. Sau merg alături de prietena mea la o sală specială pentru femei, care este uimitoare, numită Grace Belgravia”.

Pe lângă programul intens de antrenament, Prințesa Eugenie urmează și o dietă, dezvăluind că îi place să aleagă mâncare ”sănătoasă”. ”Încerc să nu mănânc la birou”, spune Eugenie, care este director al galeriilor de artă Hauser & Wirth. ”E bine când ies afară, mai ales vara. Întotdeauna este plăcut să explorezi Soho”.

Astfel, dieta ei se bazează, în principal, pe salate de legume și fructe, multe proteine și cât mai puțin carbohidrați. De asemenea, Eugenie a renunțat la zahăr și a dezvăluit că singura băutură alcoolică pe care o mai savurează este apă minerală cu vodcă - pentru că are cele mai puține calorii.

Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank, au ales să se căsătorească la capela St George din Windsor, acolo unde vărul său, Harry, i-a jurat credință veșnică lui Meghan, în luna mai a acestui an.

Foto: Getty

  • Prințesa Eugenie a slăbit spectaculos înainte de nuntă. Ce dietă a ținut

related posts

Modifică setările cookies