(P) Rețetă monahală


Pe Insula Mare Hawaii se ridică Mânăstirea Budistă Lotos, unde s-a acordat întotdeauna o mare atenție sănătății și nutriției. 


Acolo se cultivă fructe și legume ecologice pentru nevoile mânăstirii. Conform traditiei budiste, pentru vizitatori se gătește mâncare sănătoasă. De-a lungul anilor, au fost dezvoltate diverse rețete homemade, în primul rând favorabile pentru tractul gastrointestinal și pentru o piele sănătoasă.
 
Una dintre aceste rețete homemade a fost un preparat special de papaya, acum popular sub numele de Caricol®. Ji Kwang Dae Poep Sa Nim, marele maestru dharma al mânăstirii și inventatorul Caricol®, a oferit acest balsam intestinal zilnic după mese. Franz Brenner, fondatorul de mai târziu al companiei Caricol, a vizitat mânăstirea și a fost fascinat de efectul acestei esențe vegetale, esență ce a contribuit considerabil la recuperarea lui. Maestrul mânăstirii a explicat că esența de papaya este un remediu pentru întărirea rădăcinii sănătății: intestinul.
 
 
Pe lângă Caricol®, care este acum apreciat de mulți oameni din Europa pentru efectele sale benefice asupra digestiei, maestrul a dezvoltat și un balsam pentru stomac (Caricol®-Gastro), o formulă concentrată Caricol® pentru sistemul imunitar (Caricol®-Forte) și un tratament pentru piele (Caricol®-Derma). 
 
Sub numele de marca Monk Food, sunt disponibile băuturi răcoritoare (fiecare conțin și o porție de Caricol), precum și supe puternice din oase de vită organice.
 
  • (P) Rețetă monahală

related posts

Modifică setările cookies