Reteta zilei: Salata de paste cu prosciutto crudo


Tag-uri:

Ingrediente:

340g paste farfalle Barilla 200g sunca 1 lingurita mustar 3 linguri maioneza 200g  giardiniera (legume murate in otet) 1/2 lamaie 3,5 linguri ulei de masline extra virgin sare si piper

Mod de preparare:
Pune maioneza, mustarul, o lingura de ulei si putin piper intr-un bol si amesteca-le bine cu o furculita.
Taie prosciutto si legumele murate in otet in patratele.
Decojeste lamaia, cu tot cu partea alba. Pastreaza doar pulpa si tai-o in bucatele mici.
Gateste pastele al dente intr-o oala mare cu apa sarata. Apoi, scurge-le de apa si pune-le imediat sub un jet de apa rece, ca sa se opreasca din gatit.
Scurge pastele din nou, pune-le intr-un bol, apoi acopera-le cu sosul facut la inceput, cu prosciutto, legume si lamai.
Amesteca bine, stropeste salata cu putin ulei de masline si serveste.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 25 min
Grad de dificultate: usor

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

related posts

Modifică setările cookies