Shannen Doherty, despre viața cu cancerul de sân: „Încă nu am scris scrisori de adio”


Actrița din Beverly Hills, 90210 suferă de cancer de sân în stadiul 4 și, în ultimii ani, a făcut tot posibilul să-și mintă creierul că viața ei se va sfârși.


Într-un nou interviu emoționant, acordat revistei Elle, Shannen Doherty spune că s-a prăbușit de-a dreptul când a aflat că boala i-a revenit. Actrița de 49 de ani a fost diagnosticată în martie 2015 și, vreme de doi ani, a luptat din greu cu boala, folosind toate metodele de tratament disponibile. Cancerul de sân a dat înapoi, însă în februarie 2020 a revenit și mai agresiv.

Shannen Doherty a dezvăluit că s-a gândit de multe ori să înceapă să scrie scrisori de adio pentru toți cei dragi ei, poate chiar să facă și câteva filmulețe pe care familia să le vadă când ea nu va mai fi.

Încă nu am scris scrisori de adio, dar e ceva ce trebuie să fac. Sunt lucruri pe care vreau să i le spun mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe ce a însemnat pentru mine. Dar, oricând ar veni acest timp s-o fac, mi se pare că va fi atât de final. E ca și când ai concluziona, iar eu nu vreau să închei încă. Simt că sunt un om foarte, foarte sănătos. E greu să închei socotelile când simți că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani”, a spus actrița.

Shannen Doherty spune că încă mai are viață în ea, dovadă că ea continuă să muncească, să dezvolte o serie de proiecte, inclusiv o nouă emisiune de televiziune.  

Acum, actrița vrea să-și folosească notorietatea pentru a veni în ajutorul altor bolnavi de cancer de sân, cărora le recomandă terapii noi.

Shannen Doherty, care a fost căsătorită cu actorii Ashley Hamilton (1993-1994) și Rick Salomon (2002-2003), și-a refăcut viața alături de fotograful profesionist Kurt Iswarienko în 2011. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Shannen Doherty, despre viața cu cancerul de sân: „Încă nu am scris scrisori de adio”

related posts

Modifică setările cookies