Shannen Doherty nu se predă în fața cancerului de sân: „Voi continua să lupt ca să rămân în viață”


Nu e pregătită să-și ia rămas bun de la cei dragi și nu a întocmit o listă cu lucruri de făcut „pe ultima sută de metri”. Shannen Doherty spune că nu abandonează și se luptă în fiecare secundă pentru a supravițui cancerului de sân.


Actrița Shannen Doherty a dat detalii de ultim moment despre starea ei de sănătate în cadrul unei intervenții în emisiunea Good Morning America. Fosta componentă a distribuției serialului Beverly Hills, 90210 a dezvăluit că, în ciuda presiunii exercitate de boală, nu a plănuit niciodată să întocmească o listă cu lucruri pe care să le facă de urgență.  

Îmi place să cred că acestea sunt țeluri. O listă cu lucruri de făcut conține chestii pe care le bifezi înainte de a muri. Iar eu nu am vrut niciodată să funcționez așa. Vreau să funcționez ca și când nu aș avea lucruri de bifat, pentru că voi continua să lupt ca să rămân în viață”, a spus actrița într-o intervenție online în cadrul emisiunii.

Citește și: Cosmina Grigore, femeia care a răpus cancerul de sân: „Mă bucur că am avut această boală”

Shannen Doherty a dezvăluit, în februarie 2020, că are cancer de sân în stadiul 4, după ce boala a recidivat. Primul diagnostic a venit în martie 2015, iar un an mai târziu a suferit o operație de îndepărtare a unui sân (mastectomie).

Mulți oameni care sunt în stadiul 4 de boală, cumva sunt dați la o parte. Se presupune că nu mai pot munci sau că nu mai pot munci la întreaga lor capacitate, iar asta nu e adevărat”, a mai spus actrița, care a mărturisit că se simte împlinită când muncește.

Fotografii: Getty Images/Good Morning America YouTube

Vezi și VIDEO:

  • Shannen Doherty nu se predă în fața cancerului de sân: „Voi continua să lupt ca să rămân în viață”

related posts

Modifică setările cookies