Soluția pentru durerile musculare, venită direct la un specialist în domeniu


Masajul cu pietre vulcanice este terapia perfectă împotriva durerilor musculare. Terapeutul Dănuț Bujor, specialist în masajul cu bambus, susține această teorie, iar studiile vin să o completeze.


 „Prin masajul cu pietre vulcanice se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sanguină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dănuț Bujor.

Prin încălzirea rocilor vulcanice la aproximativ 40 - 50 grade celsius, ele înmagazinează o cantitate mare de energie benefică, ce se transmite, în timpul masajului, întregului corp la nivel de celulă prin meridianele energetice. Astfel sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul întregii ființe.

Ca și tehnică de lucru, terapeutul explică: „În masajul terapeutic se urmărește aplicarea pietrelor calde în zona opusă celei afectate, prin asta se atrage fluxul sanguin din zona afectată reducând tensiunea musculară din acea zonă”.
Și, pentru că înainte de toate, beneficiile oricărei terapii sunt de urmărit, hai să vedem care sunt beneficiile imediate ale masajului cu pietre vulcanice.

- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;
- masajul cu pietre vulcanice îmbunătățește activitatea sistemului limfatic și sangvin "prin acest proces se ajunge la creșterea imunității";
- îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
- diminuarea spasmelor musculare;
- reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cronice.

Așadar, iată că una dintre suferințele omului modern – durere, musculara si articulara – pot fi simplu combătute și elimitate cu ajutorul masajului cu pietre vulcanice.
 

  • Soluția pentru durerile musculare, venită direct la un specialist în domeniu

related posts

Modifică setările cookies