Sucul ideal pentru a inlocui gustarile dintre mese. Ingredientele minune pe care le contine


Anca Alungulesei, experta in bucataria raw vegan si autoarea cartii "Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas", ne recomanda un suc excelent pentru a fi consumat ca gustare, intre mese.


Ingrediente:  

3 maini de spanac  |  2 cm radacina de ghimbir

4-5 mere            

Numar portii: 2         

Nivel de dificultate: USOR

Timp de preparare: 5-10 minute

 Sfatul bucatarului.

Acest suc este ideal de consumat in loc de gustare, intre mese.

 SPANAC, RADACINA DE GHIMBIR SI MERE

 

1.Spalati merele, spanacul si curatati radacina de ghimbir. Daca merele sunt ecologice nu este nevoie sa le curatati de coaja.

2.Taiati merele bucati mai mici pentru a putea fi introduse in gura de alimentare a storcatorului.

3.Introduceti-le, pe rand, in storcatorul prin presare la rece. Mai intai stoarceti spanacul, apoi ghimbirul si, la final, merele.

4.Turnati sucul in pahar.

  Beneficii ingrediente:

Spanac: are capacitatea de a proteja mucoasa stomacului, scazand astfel probabilitatea aparitiei ulcerului gastric.

Radacina de ghimbir: Este eficient impotriva gripei și racelilor, pentru ca promova expectoratia.

Mar: fibrele solubile din mere ajuta la stimularea tranzitului intestinal, cand sunteti constipati. 

 


Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw vegan, a anuntat deschiderea Scolii Raw Vegan RawCoco in cadrul evenimentului de lansare a primei sale carti, publicata de Burda Romania, "Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas." care a avut loc miercuri, 25 ianuarie, la Libraria Carturesti Carusel. 


Proiectul Scoala Raw Vegan este gandit de autoare ca o prelungire vie si interactiva a cartii si a informatiilor teoretice si practice pe care incearca sa le transmita publicului preocupat de sanatate si alimentatie pe toate canalele sale. 

"La Scoala Raw Vegan (re)invatam sa ne hranim din natura, nu din fabrici, invatam principii de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copii si adulti, retete practice pentru toate mesele zilei, precum si programe concrete de alimentatie pe termen scurt, mediu si lung.", spune Anca Alungulesei care indeamna doritorii sa aleaga de pe site-ul www.rawcoco.ro dintre temele pe care le va dezbate la Scoala Raw Vegan.

Cele 4 cursuri anuntate pana acum sunt: “Strategii de detoxifiere a organismului cu hrana lichida”, “Deserturi delicioase pentru copii sanatosi si parinti fericiti”, “Alimente medicament- Bucatarie vindecatoare”,  “Plan alimentar de 21 de zile- hrana vie pentru corp, minte si suflet”. 

  • Sucul ideal pentru a inlocui gustarile dintre mese. Ingredientele minune pe care le contine

related posts

Modifică setările cookies