Huffington Post a facut lista superalimentelor lunii aprilie. Nu ne mai ramane decat sa le cautam si sa le introducem in alimentatia de zi cu zi.
1. Rubarba
Este o planta originara din Asia, care a inceput sa prinda din ce in ce mai mult teren si in Europa, datorita proprietatilor sale impresionante. Contine catehina, un antioxidant important ce se gaseste si in ceaiul verde, ciocolata si vinul rosu. In plus, este o sursa foarte buna de vitamina C si C, potasiu si calciu. Este excelenta si pentru persoanele care sufera de afectiuni digestive (foto main).
2. Rucola
Este excelenta pentru continutul de vitamina A si C si contine 16% din doza zilnica recomandata de calciu. Introdu-o in dieta si ii vei simti beneficiile din plin.
3. Sparanghel
Este slab in calorii si plin de nutrienti: vitamina A, C, fier, potasiu si proteine. S-a dovedit stiintific ca lupta impotriva mai multor forme de cancer. Nu ai niciun motiv sa nu-l consumi in aceasta perioada.
Citeste continuarea pe foodstory.ro.