Amalia Enache e hotarata sa tina tot postul Craciunului si pentru ca, din cand in cand mai simte nevoia si de dulce, a acceptat invitatia Perfecte.ro de a invata sa gateasca un desert delicios. Am mers impreuna la Violeta's Vintage Kitchen, unde prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro TV a gatit un desert atipic, care pleaca de la simpla reteta de coliva.
Timpul de realizare: 15 minute
Ingrediente necesare: arpacas, migdale, muguri de pin, fructe confiate, rom si zahar brun
Mod de preparare:
Se spala graul, iar apoi se pune la fiert. Cand graul e aproape fiert, adauga doua - trei lingurite de zahar brun si amesteca. Daca preferi mierea, o poti combina cu zaharul.
Marunteste migdalele si apoi adauga-le peste grau, impreuna cu fructele confiate si cu mugurii de pin. Adauga la sfarsit putin rom, sau, dupa gust, vanilie sau scortisoara.
Urmareste materialul video pentru a vedea cum i-a iesit Amaliei Enache desertul de post.
CODUL BONUS de astazi, 21 decembrie 2010, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Oferte la inaltime