Tot ce stiai despre diete e fals! Ce regim alimentar trebuie sa tii daca vrei sa slabesti de trei ori mai mult decat in mod normal


Ai crezut pana acum ca dieta mediteraneana va da rezultate optime pentru organismul tau? Nimic mai gresit. In urma unui experiment, specialistii au descoperit ca noua metoda de a slabi sanatos si eficient consta in regimul alimentar nordic.


Pe langa faptul ca ajuta la pierderea kilogramelor in plus, dieta nordica sau dieta daneza ajuta la reducerea tensiunii arteriale. In ce consta? In consumul ridicat de peste, legume si fructe proaspete, precum si de cel de plante aromatice.

Secretul insa este asimilarea alimentelor de sezon. Mai exact, in folosirea carnii, fructelor si legumelor care apar in fiecare anotimp in parte. Primavara, de exemplu, danezii prefera codul cu telina, in timp ce vara opteaza pentru carnea de stiuca si mancarea de varza.

Cercetatorii care au ajuns la concluzia ca regimul nordic este mai eficient decat altele au supus peste 181 de persoane supraponderale la doua tipuri de regim: mediteranean si danez. Dupa ce le-au monitorizat greutatea cateva luni, au observat ca cei care au respectat regulile de alimentatie nordice au slabit de trei ori mai mult decat ceilalti. 

"Am observat ca, daca mancam in functie de anotimp si de bunurile pe care ni le ofera natura, putem sa slabim mai usor si sa fim mai sanatosi. Le recomandam tuturor sa procedeze astfel", a spus un cercetator.

related posts

Modifică setările cookies