Trei sfaturi pentru o siluetă de invidiat de la antrenorul personal al actriței Rebel Wilson


Antrenorul de fitness Jono Castano este în spatele multor transformări fizice spectaculoase ale unor vede internaționale. Dintre ele, actrița Rebel Wilson a surpris pe toată lumea după ce a reușit să slăbească peste 30 kg urmând sfaturile specialistului.


Fostul fotbalist Jono Castano (29 de ani) a schimbat viețile mai multor oameni cunoscuți cu antrenamentele sale inspirate. Antrenorul de fitness spune că Anul Nou este un bun prilej pentru oricine să-și propună să înceapă un program de transformare fizică și are trei sfaturi pentru cei care vor să reșească.

Sfatul 1: Stabilește-ți bine obiectivul!

Dacă nu ai un scop anume, nu poți rămâne pe traseu”, spune sportivul stabilit în Australia. Fie că vrei să slăbești, fie că vrei să adopți o alimentație sănătoasă, antrenorul recomandă să-ți propui obiective mici, realizabile, pentru a nu te descuraja pe parcurs.

Dacă 2021 va fi anul în care vei pune sănătatea pe primul loc, asigură-te că 80% din timp se rezumă la acest obiectiv. În restul timpului vei avea zile de naștere, cine cu prietenii, vacanțe și alte lucruri. Îngăduie-ți să te bucuri de ele, dar asigură-te că te întorci la obiectiv când ele se vor termina”, spune Castano conform Page Six.

Sfatul 2: Vorbește tuturor despre planul tău!

Următorul pas este să faci public obiectivul tău, dezvăluindu-ți planul în familie și în grupul tău de prieteni. Ei îți vor aminti mereu că ai promis să te ții de treabă și te vor ajuta să nu abandonezi. Rebel Wilson i-a ascultat sfatul și a anunțat pe Instagram că a decis să facă totul pentru a slăbi.

Sfatul 3: Combină alimentația cu sportul!

Castano este adeptul mișcării fizice în fiecare zi. Antrenorul de fitness recomandă 45 de minute de exerciții fizice, indiferent de ritmul în care sunt executate. 

Unul dintre lucrurile pe care le recomand sunt cele 45 de minute de mișcare, zilnic. Oricine are 45 de minute pe undeva, și nu trebuie să fie sesiuni istovitoare, ci doar o plimbare. Folosiți ceea ce aveți, dar dacă devine plictisitor, adăugarea unor echipamente noi vă va ajuta. Benzile elastice și ganterele sunt ușor de depozitat și pot însoți orice antrenament acasă”, mai spune sportivul.

Fotografii: @jonocastanoacero

Vezi și VIDEO: Home workout – episodul 6: Exerciții pentru biceps și triceps cu benzile elastice

  • Trei sfaturi pentru o siluetă de invidiat de la antrenorul personal al actriței Rebel Wilson

related posts

Modifică setările cookies