Vedetele și-au dat întâlnire la cea mai nouă clinică stomatologică, deschisă în București


Toamna se numără lansările, am putea spune, printre ele și cea mai nouă clinică stomatologică, aflată în inima Bucureștiului.


Smile Clinique este o clinică de stomatologie cu o istorie bogată în oferirea de servicii stomatologice de înaltă calitate. Cunoscută anterior sub numele de "Dental Care,"  clinica a trecut printr-o transformare semnificativă, iar acum se face cunoscută sub brandul: "Smile Clinique."  

Reprezentați ai presei, influenceri și vedete au fost prezente la evenimentul de deschidere, care a avut zilele trecute la sediul clinicii din zona Piața Victoriei, București. Printre ele: Mihaela Buzărnescu, Cristina Ciorana, Iana Novac, Livia Dilă, Andrei Nourescu și Larisa Iordache.

Veți avea ocazia de a cunoaște personalul nostru medical de excepție, care este recunoscut pentru pregătirea de top și abordarea dedicată față de fiecare pacient. Cu o echipă de stomatologi experimentați, asistenți dentari și terapeuți specializați, ne angajăm să oferim cea mai bună îngrijire stomatologică pentru pacienții noștri., spune Cristina Tomescu, SEO Smile Clinique.

Printre specialităție medicale oferite se numără: chirurgie dentară, endodonție, aparat dentar, implanturi, fațete etc.

  • Vedetele și-au dat întâlnire la cea mai nouă clinică stomatologică, deschisă în București

related posts

Modifică setările cookies