Cizme, botine și bocanci la modă în 2019! Vezi ce ți-ai putea cumpăra de Black Friday


Febra reducerilor va începe în a doua parte a lunii noiembrie, dar orice fashionistă care se respectă își face din timp lista de cumpărături. 


Ca să profiți cel mai bine de prețurile mici, e important să știi din timp ce vrei, să nu cheltuiești dintr-un impuls de moment, ci să îți achiziționezi produse care chiar te vor mulțumi și te vor încadra la "bine îmbrăcați". Și, în cazul de față, la "bine încălțați". Așa că, draga mea fashionistă, ai mai jos o listă de... propuneri care îți propun" să arăți și să te simți bine. Cizmele, botinele și bocancii sunt de la cinci firme diferite care operează reduceri atât în perioada Black Friday, cât și la final de sezon.

1. Bocancii de culoare (foarte) deschisă

În timp ce foarte multe femei optează pentru încălțăminte de culoare închisă în timpul anotimpurllor reci, tu ai posibilitatea să fii originală și să alegi o pereche de bocanci roz deschis care sigur te vor scoate din anonimat. 

 

 

 

2. Botine din piele...strălucitoare

Apropo de ieșire din anonimat, aceste încălțări sigur te vor face să arăți și să te simți sexy la orice petrecere. Chiar dacă afară e frig, tu sigur o să încălzești atmosfera oriunde apari purtând așa ceva!

 

 

 

 

3. Botine de piele întoarsă cu aspect clasic

Dacă botinele de mai sus sunt prea mult pentru tine, poți opta pentru ceva clasic, dar care te va face să arăți rafinat și sexy. 

 

4. Botinele din piele, cu franjuri

Purtat la ținuta corectă, acest model nu se va demoda prea curând și îți va da acel "quelque chose" de care are nevoie orice fashionistă. 

 

5. Cizmele de tip cowboy

Cizmele de tip cowboy sunt și acestea piese care nu se demodează. E adevărat, anul acesta sunt puțin reinterpretate. De exemplu, modelul de mai jos are puțin toc și imprimeuri în stil hippie. 

 

  • Cizme, botine și bocanci la modă în 2019! Vezi ce ți-ai putea cumpăra de Black Friday

related posts

Modifică setările cookies