(P) De Black Friday, femeile cu gusturi fine se răsfață de la FineStore! Descoperă și tu surprizele și prețurile speciale!


FineStore taie prețurile de Black Friday și toate femeile cu gusturi fine la băuturi ar trebui să profite de ocazie pentru o doză de răsfăț. Oferta e valabilă toată luna noiembrie, pentru ca tu să ai timp să decizi cu ce gusturi speciale vrei să te "premiezi".

 


Ca femeie ești obișnuită să îi pui mereu pe alții pe primul loc, să te îngrijești de familie, de copii, de casă. Dar ce ar fi dacă în noiembrie te-ai gândi mai mult la tine? Asigură-te că ai cu ce să te răsfeți după o zi grea la muncă sau să te premiezi după ce vei fi terminat curățenia general. 
 
Gusturile care te răsfață, la prețuri speciale pe FineStore
 
Un pahar de lichior Mozart, cu savoare de ciocolată și cu aromele preferate, te ajută să simți că viața are gust și când nu pare totul chiar roz. Faimoasele și delicioasele lichioruri sunt realizate din ingrediente naturale de cea mai bună calitate și au în spate 150 de ani de experiență în industrie. Nimeni nu poate refuza savoarea ciocolatei, iar când vine împletită perfect cu arome de cocos, frișcă, vanilie, căpșune și chiar de plăcintă cu dovleac cu accente de scorțișoară, cuișoare și un strop de chili, parcă nici nu îți poți dori mai mult.
 
AU Vodka, băutură ultrapremium, filtrată prin aur, oferă o experiență inconfundabilă degustătorilor. Definită de puritate și delicatețe aromatică și îmbuteliată într-o sticlă elegantă, este băutura ideală pentru o femeie care știe să aprecieze excelența și căreia îi plac, poate, și cocktailurile. Recomandăm un Martini Vodka savuros, preparat din 60 ml AU Vodka, 5 ml vermut sec sau dulce, după gust, și gheață. Puneți totul într-un shaker și agitați bine. Serviți într-un pahar de cocktail decorat cu o măslină verde și viața chiar va părea perfectă!

Rafinament la prețuri mici, de la FineStore 
 
Nimic nu descrie mai bine rafinamentul decât un pahar de șampanie de calitate. Proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc, șampania Gosset este un răsfăț pe care orice femeie îl merită, pur și simplu, fără să aibă nevoie de o ocazie specială. Calitatea și stilul ce i-au adus numeroase premii de excelență acestei șampanii sunt incontestabile. Tot pentru un moment de fericire cu bule recomandăm și un vin spumant Canevel sau un prosecco Foss Marai, capodoperă a unui terroir extraordinar, arome splendide și intense.
 
Ești amatoare de long drinks? Pune un strop de vară în sezonul rece cu un Cuba Libre delicios. Pe FineStore găsești o selecție bogată de rom de cea mai bună calitate, de la AH Riise, la Matusalem și rom Flor de Cana, brandul de rom nr. 1 din America Centrală, obținut printr-un procedeu unic de învechire lentă (Slow-Aged™) în butoaie din lemn de stejar, carbonizate în interior, care au fost folosite anterior pentru maturarea bourbonului.
 
O femeie care se respectă nu se lasă la infinit la urma listei de priorități din viața ei. Profită de oferta de Black Friday de la FineStore și nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi doar pentru tine! În plus, dacă în coșul tău de cumpărături se regăsește cel puțin un produs cu eticheta "Verde la Black Friday", ești înscrisă automat în concursul pentru câștigarea unuia dintre cele 100 de pachete promoționale, formate, fiecare, din cinci produse de top comercializate de FineStore. Livrarea se face rapid oriunde în țară, chiar gratuit la comenzile cu valori mai mari de 199 de lei. 
 
Nu uita nici să te abonezi la Newsletterul FineStore pentru a beneficia prima de extrareduceri, cupoane promoționale și multe alte surprize!

related posts

Modifică setările cookies