8 pași simpli pentru o petrecere de neuitat de Ziua Îndrăgostiților


De Ziua Îndrăgostiților, poți opta pentru o cină romantică în doi sau, și mai bine, poți organiza o petrecere originală la care să inviți toate cuplurile din anturajul tău.


Iată câteva sfaturi care să facă petrecerea de Ziua Îndrăgostiților de neuitat.

Citește și. Valentine's Day Perfect. Gestul care nu da niciodata gres de Ziua Indragostitilor. Orice domn trebuie sa-l faca

1.Pregătește băuturi tematice

Gândește-te la niște băuturi care ar putea avea culoarea roșie, asortate cu frișcă și fondante în formă de inimioară. Noi îți recomandăm un red velvet cake martini.

2.Adaugă puțin romantism în cuburile de gheață

Invitații care preferă băuturile/ cocktail-urile clasice vor avea nevoie de gheață. Pune în frapieră cuburi de gheață cu câte o floare în ele. Cum să le faci? Foarte simplu: pui în mod clasic apa la înghețat, dar adaugi în fiecare cub câte o petală. După ce îngheață vor arăta superb, iar invitații, cu siguranță, vor fi surprinși.

3.Creează o cabină foto

Sigur ai un perete gol care poate deveni ”instagramabil”! Tot ceea ce trebuie să faci e să pui o „perdea” din folie strălucitoare și să comanzi câteva baloane, ghirlande și alte accesorii tematice cu care te poți fotografia.

4.Prepară un desert cu multă ciocolată

Ziua Îndrăgostiților nu se simte dacă nu mâncăm mai multă ciocolată decât de obicei. Așază un candy bar plin cu toate deserturile pe bază de ciocolată pe care le știi.

5.Oferă și o cină romantică

Invită-ți prietenii să aducă mâncarea pe care ar pregăti-o pentru persoana iubită. Nu trebuie să fie ceva foarte sofisticat. Orice le place și este făcut cu dragoste.

6.Secret Santa a trecut. E vremea pentru Secret Cupidon

Regulie sunt aceleași, doar că acum cadourile sunt tematice: ceva ce poate fi folosit de ambii parteneri din cuplu.

7.Fă un playlist bun

Alege piesele potrivite, astfel încât să-ți induci invitații într-o stare de romantism și iubire.

8.Amintiri cu pupici

Cere-le invitatelor să poarte rujul preferat, apoi pune multe cărți poștale tematice (sau cartonașe drăguțe) la ieșire. Înainte de plecare, fiecare să sărute un cartonaș pe care să-l lase ca amintire. Sau să-l ia acasă pentru a-l oferi cadou.

Deci, ce sună mai bine? O ieșire la restaurant sau o superpetrecere?

  • 8 pași simpli pentru o petrecere de neuitat de Ziua Îndrăgostiților

related posts

Modifică setările cookies