Un urs de la Zărnești, cadou inedit pentru persoana iubită, de Ziua Îndrăgostiților


Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar cei care doresc să-și surprindă jumătatea cu un cadou special au acum o șansă în plus. Spre exemplu, pot cumpăra pentru persoana iubită un certificat de adopție a unui urs de la Zărnești. 


„Iubirea voastră este unică așa că dăruiește-i persoanei dragi un cadou unic. Un urs!Donația ta ne ajută să le oferim adăpost, hrană corespunzătoare și tratamentele necesare, iar persoana dragă devine și ea protector al animalelor.Implică-te! Donează și susține urșii din Sanctuarul Libearty, așa sună mesajul postat pe pagina oficială a Rezervației de Urși „Libearty” din Zărnești.

Certificatul de adopție poate fi comandat online și costă 300 de lei. 

„Nu luați acasă ursul, ci este o adopție virtuală, o donație care pe noi ne ajută să îi oferim adăpost, hrana corespunzătoare, tratamente medicale necesare. Astfel, persoana dragă vouă va deveni și ea un protector al animalelor și va primi și un cadou absolut deosebit”, a spus reprezentanta Asociaţiei Milioane de Prieteni, Paula Ciotloş, citată de rador.ro

„Certificatul costă 300 de lei și, practic, persoana iubită va deveni parinte de urs pentru un an întreg. Ursul poate fi ales de pe site-ul nostru millionsoffriends.org și certificatul va fi personalizat cu numele pe care voi îl alegeți”, a adăugat Paula Ciotloș. Sanctuarul de urşi Libearty este cel mai mare de acest fel din lume şi a fost declarat, de specialişti, cel mai etic de pe plan mondial.

Sursă foto: Instagram/ alexandra_bochkareva_arts
 
Vezi și: Cadoul perfect de Valentines Day!
  • Un urs de la Zărnești, cadou inedit pentru persoana iubită, de Ziua Îndrăgostiților

related posts

Modifică setările cookies