Valentine's Day Perfect. Detaliul pe care orice femeie il apreciaza de Ziua Indragostitilor


Barbatii s-au obisnuit deja. Pentru ei, Ziua Indragostitilor inseamna cine romantice, inimioare si declaratii de dragoste. Acestea nu sunt insa suficiente pentru femei. Uneori am prefera ca iubitii sa faca niste simple gesturi de afectiune, care sa valoreze mai mult decat orice cadou.


De Ziua Indragostitilor putem readuce la viata gesturile marunte si pline de semnificatie si ii putem invata pe iubitii nostri cum ar trebui sa se comporte cu noi (macar) de Valentine's Day. Unul dintre gesturile pe care ar trebui sa-l faca in aceasta zi speciala este pe cat de simplu, pe atat de frumos: sa faca ei rezervarile pentru cina sau film.

Faptul ca fac un gest aparent banal precum o rezervare semnifica in ochii nostri mult mai mult. Daca procedeaza astfel, inseamna ca dau dovada de initiativa si planificare. Inseamna ca ii preocupa intalnirea de Ziua Indragostitilor si ca le pasa ca totul sa iasa perfect.

Citeste si: MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR. SMS-uri pe care le poti trimite persoanei iubite, de Sfantul Valentin

Intr-o zi ca cea a Indragostitilor, e important ca frumosul cuplu sa nu astepte eliberarea unei mese, ci sa se aseze si sa ia o cina in tihna sau sa vada filmul pe care ea asteapta demult sa se lanseze pe marile ecrane.

Baieti, luati aminte! Un gest atat de simplu poate avea un efect de milioane in sufletul femeii iubite. Faceti voi rezervarile! Asa procedeaza un domn adevarat :)

related posts

Modifică setările cookies