Ce înseamnă să fii empatic?


Ce înseamnă să fii empatic? Atenție: acest articol conține referiri/cuvinte/expresii care pot să lezeze; îl citiți pe proprie răspundere; în plus, textul nu discută situații patologice precum Putin și oamenii săi, pentru că, din păcate, cred că acestea sunt diagnostice, nu persoane; diagnostice foarte periculoase, legat de care eu nu pot decât să îmi doresc să fie oprite; articolul se referă la…oameni.


EU NU CRED CĂ EXISTĂ OAMENI RĂI!

Exact! Puteți să mai citiți o dată! EU NU CRED CĂ EXISTĂ OAMENI RĂI! Și da, o spun pe 24 mai 2022 e.n (sau d.Hr), la fix trei luni de zile de când a început un război lângă România, la 913 kilometri distanță de casa mea! Cred însă, cu tărie, că există oameni “proști-grămadă”.

Nu proști-prostuți în sensul de alint pe care, recunosc, l-am folosit și eu la viața mea-mare greșeală, m-am prins între timp, nu mai fac, jur pe roșu sau pe ce doriți voi. Mă rog, eu nu jur aproape niciodată, cred că mai des înjur, așa, ca o doamnă, dar ca să vedeți cât sunt de convinsă că “prostuț” nu e un alint, e o…prostie.

CITEȘTE PE PARFUMDEFEMEIE.RO 

a mai scris și

Modifică setările cookies