REALITATEA E CĂ NU SUNT MICROBISTĂ…

…și am văzut doar câteva meciuri de fotbal în toată viața. Vreo…puține, nu integral. Când eram mică și voiam să fiu cool că mă dau stelistă (îmi plăcea cum sună denumirea cu stele, nu făceam altă diferență). Unul cap – coadă la o finală mondială Italia – Franța. Dar numai pentru că mă aflam la Paris și prietenului meu de atunci i s-a părut cu noroc să vedem partida și să câștige Franța. Au ieșit victorioși italienii. Mă rog. De data asta însă, sunt unul dintre cei pe care i-a prins fain povestea fotbalistică de la EURO 2024. Chiar m-am surprins și pe mine cu entuziasmul. Și m-am gândit de unde combinația (cică tot termen din fotbal, mă scuzați:))). După, m-am uitat la un film produs de un fost coleg, Remus Achim, „În inima naționalei”, și am înțeles.

„ÎN INIMA NAȚIONALEI”

Filmul prezintă „Generația de suflet”, cum a numit selecționerul Edi Iordănescu echipa care reprezintă România la EURO 2024. Dincolo de fotbalul pe care nu îl pricep, e acolo o inimă pe care încep să o înțeleg. M-a impresionat fiecare poveste spusă de fotbaliștii Naționalei. Mi-a plăcut modestia, aproape smerenie a lui Ianis Hagi și a căpitanului Nicolae Stanciu. Dar dincolo de orice, mi-a rămas o frază spusă de mijlocașul Valentin Mihăilă.

Era într-un interviu transmis de GSP.RO și preluat de „În inima Naționalei”. Un interviu în care era clar că multe lume vrea să muște din fotbaliști. Discuția a fost cam așa:

CITEȘTE MAI DEPARTE PE PARFUMDEFEMEIE.RO

FOTO: INSTAGRAM ECHIPA NAȚIONALĂ