Ar putea fi cei mai rasfatati copii din lume, insa Jennifer Lopez le-a dat o lectie. Cum isi educa artista gemenii


Jennifer Lopez este una dintre cele mai bogate artiste de la Hollywood si isi permite sa le faca gemenilor ei orice pofta. Cu toate acestea, artista nu isi doreste insa ca micutii sa fie niste rasfatati. Intr-un interviu acordat recent [...]


Jennifer Lopez este una dintre cele mai bogate artiste de la Hollywood si isi permite sa le faca gemenilor ei orice pofta. Cu toate acestea, artista nu isi doreste insa ca micutii sa fie niste rasfatati.

Intr-un interviu acordat recent in cadrul unei emisiuni radio, Jennifer Lopez a vorbit despre copiii ei si despre cat de diferit este traiul lor in comparatie cu cel pe care vedeta il ducea cand avea aceeasi varsta.

Citeste si: 10 reguli de aur pentru educarea unui copil

Ei traiesc atat de diferit fata de cum am facut-o eu. Am crescut in Bronx (n.r: un cartier sarac si rau-famat din New York). Am impartit un pat cu sora mea pana la 16 ani. Max si Emme au deja camerele lor, iar noi locuim intr-o casa imensa. Cand mergem in vizita la bunica mereu ma intreaba de ce locuinta e mult mai mica. Ei observa ca in cazul altor oameni, situatia nu e la fel, iar treaba mea e sa le explic si sa ii invat ca lumea in care traim nu e toata asa. Ii invat ca noi suntem acum intr-o pozitie din care ii putem ajuta pe altii“, a spus Jennifer.

Atunci cand copiii fac mofturi la masa, Jennifer le spune ca mancarea nu se arunca niciodata si ca, daca nu le e foame sau stiu ca nu poti manca tot, mai bine nu cer o portie intreaga. Artista spune ca cei mici trebuie sa fie constienti de faptul ca multi oameni nu au ce manca si ca trebuie sa ii ajute si pe altii.

Jennifer Lopez are doi copii din casatoria ei anterioara cu artistul Marc Anthony, gemenii Max si Emme.

related posts

Modifică setările cookies