Cele mai amuzante fotografii postate de vedete pe 1 iunie. Cat de frumosi sunt copiii Andreei Banica, Giuliei, Antoniei si Elenei Gheorghe - FOTO


Nu a fost parinte care sa nu fi serbat ieri alaturi de copilul lui 1 iunie. Bineinteles, nici vedetele nu au facut exceptie si majoritatea au tinut sa le arate fanilor fie cum s-au distrat, fie cat de frumosi sunt puii lor si ce bine se distreaza alaturi de ei in timpul liber.


Ca de obicei, cele mai active pe reteaua de socializare Facebook au fost Andreea Banica, Giulia, Antonia si Elena Gheorghe, dar si Monica Gabor a profitat de ocazie pentru a da share unei imagini cu Irinuca.

1. Andreea Banica si Sofia

2. Giulia si Antonia

3. Antonia si Maya

4. Monica Gabor si Irina

5. Elena Gheorghe si Nicolas

Desi unele dintre poze nu sunt facute chiar ieri, de Ziua Copilului, mamicile au vrut sa se laude cu puii lor si au profitat de ocazie pentru a le impartasi fanilor imagini speciale cu cele mai importante persoane din lume.

Interesant este ca Elena Gheorghe a ales o poza in care este imbracata in Minnie Mouse, un costum extrem de indragit de vedetele autohtone. Mamica Andra l-a purtat la randul ei in urma cu ceva timp, iar Anda Adam a pasit chiar pe covorul rosu imbracata in celebrul personaj.

Nu-i asa ca sunt toate adorabile? LIKE pentru mamicile frumoase si talentate din showbizu-ul romanesc si copiii lor superbi :)

  • Cele mai amuzante fotografii postate de vedete pe 1 iunie. Cat de frumosi sunt copiii Andreei Banica, Giuliei, Antoniei si Elenei Gheorghe - FOTO

related posts

Modifică setările cookies