Ceva nu e în regulă cu fotografiile în care Jennifer Lopez e cerută în căsătorie. Ai văzut?


Jennifer Lopez a fost cerută de soție în weekend-ul trecut, pentru a cincea oară în viața ei. Imaginile postate de artistă pe rețelele sociale ridică niște semne de întrebare.


J Lo a fost căsătorită de trei ori până acum, iar odată s-a mulțumit doar cu inelul primit de la Ben Affleck. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă. Acum, Jennifer Lopez i-a spus DA fostului jucător de baseball Alex Rodriguez, în timpul unei vacanțe în Bahamas. Artista a postat marți mai multe fotografii realizate în momentul în care iubitul ei face propunerea. Am urmărit aceste poze de mai multe ori și credem că sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă.

FOTO: Jennifer Lopez Facebook

Primo. Dacă a fost o surpriză, pregătită de Alex Rodriguez iubitei lui, de ce fotograful a fost pe fază, în cel mai potrivit loc posibil? Unde s-a ascuns fotograful pentru a nu strica momentul absolut natural pe care l-a gândit Rodriguez? Cel mai probabil, ședința foto a fost făcută după cererea în căsătorie, care ar fi putut avea loc pe o terasă la un cico. 

Știi ședințele foto trash the dress, pe care le fac miresele înainte de nuntă sau la zeci de ore după? Despre asta e vorba și aici: hai să creăm un moment frumos, să vadă și muritorii de rând ce romantici suntem noi!

FOTO: Jennifer Lopez Facebook

Secundo. Toate pozele postate pe rețelele sociale au o singură „vedetă”: Alex Rodriguez. Sigur, cumva era normal, fiindcă e momentul său, gândit de el. Dar cum să nu postezi măcar una în care să vedem reacția lui Jennifer Lopez în momentul cererii? Explicațiile ar putea fi două: fie fotograful a tras cadru după cadru pentru a-l scoate în evidență pe cel care l-a plătit, fie J Lo n-a făcut publică nicio imagine cu expresia feței sale... din motive care țin de capriciile ei.

FOTO: Jennifer Lopez Facebook

Tertio. Dacă te uiți cu atenție vei vedea că cei doi au un soi de aură care-i înconjoară. Bineînțeles că orice fotografie realizată profesionist e editată înainte de a fi postată, dar să le adaugi aură? Come on!

Sigur, în a patrulea rând ați putea exclama: Da’ ce preocupări aveți și voi! Și-asta-i adevărat. Să-i lăsăm pe J Lo și Alex Rodriguez să savureze momentul. Casă de piatră, porumbeilor!

  • Ceva nu e în regulă cu fotografiile în care Jennifer Lopez e cerută în căsătorie. Ai văzut?

related posts

Modifică setările cookies