Copiii vorbesc despre politica. Uite ce idei nastrusnice le trec prin minte micutilor


Cunoscutul prezentator american Jimmy Kimmel a dat din nou lovitura cu o serie de interviuri despre presedinti. Nu, invitatii speciali nu sunt unii dintre cei mai mari conducatorii ai lumii asa cum v-ati putea gandi, ci cativa copii de scoala [...]


Cunoscutul prezentator american Jimmy Kimmel a dat din nou lovitura cu o serie de interviuri despre presedinti. Nu, invitatii speciali nu sunt unii dintre cei mai mari conducatorii ai lumii asa cum v-ati putea gandi, ci cativa copii de scoala generala.

Jimmy Kimmel a uimit in ultima vreme publicul cu experimentele pe care le-a propus parintilor in cadrul emisiunilor lui. Daca de Halloween el le-a sugerat mamicilor si taticilor sa-i filmeze pe copii in momentul in care le-au dat vestea ca le-au furat dulciurile, de data aceasta el i-a vizitat pe micuti in salile de clasa.

Avand in vedere ca in Statele Unite ale Americii campania electorala este in toi, Jimmy a vrut sa afle de la micuti care este parerea lor despre politiceni si partide.

Bineinteles, raspunsurile au fost pe masura, micutii nestiind ce este acela un partid sau ce implica activitatea de presedinte. Chiar si asa, copiii s-au folosit de imaginatie si au nascocit cele mai amuzante raspunsuri.

Printre altele, ei au presupus ca republicanii sunt personajele pozitive din seria Stars Wars si ca democratii au capacitatea de a-ti ingriji dintii la nevoie. Ei au adaugat ca aspectele pozitive ale meseriei constau in faptul ca nu trebuie sa conduci pana la serviciu zi de zi pentru ca toata munca o faci de acasa si faptul ca ai intotdeauna protectia asigurata.

Nu in ultimul rand, micutii au inceput sa dea detalii “din casa” spunand ca daca unul dintre parinti ar candida la Presedintie fie nu ar vota deloc, fie ar vota cu opozantii.

Urmareste replicile lor amuzante si spune-ne care ti-a placut cel mai mult in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies