Cum reactioneaza copiii cand primesc cadouri urate – partea a II-a


Cu putin timp inainte de Craciun, prezentatorul american Jimmy Kimmel le-a facut o provocare parintilor americani. Acestia urmau sa le daruiasca micutilor lor un cadou urat, spunand ca este din partea Mosului, si erau nevoiti sa inregistreze reactia pe care [...]


Cu putin timp inainte de Craciun, prezentatorul american Jimmy Kimmel le-a facut o provocare parintilor americani. Acestia urmau sa le daruiasca micutilor lor un cadou urat, spunand ca este din partea Mosului, si erau nevoiti sa inregistreze reactia pe care o au nazdravanii la vederea surprizelor.

Cu toate ca a trecut demult Craciunul si ca emisiunea a fost chiar intr-o pauza de sarbatori, experimentul a fost atat de interesant incat parintii au continuat sa trimita materiale video cu micutii lor.

Citeste si: Cum reactioneaza copiii cand primesc cadouri urate – partea I

Astfel, producatorii emisiunii nu au putut rezista tentatiei si au facut o continuare a materialului video in care au restrans cele mai bune imagini cu cei mai neastamparati copii.

Nici de data aceasta parintii nu au dezamagit si au dat dovada de multa imaginatie in momentul in care au pus la punct darurile pentru micuti. Cartofii, muraturile si tuburile de pasta de dinti sunt doar o parte dintre darurile nereusite la care s-au gandit mamicile si taticii americani, iar reactiile puilor lor sunt de-a dreptul amuzante.

Citeste si: Cum reactioneaza copiii cand le spui ca le-ai mancat bomboanele

Urmareste imaginile care au castigat simpatia internautilor de pretutindeni si spune-ne ce crezi despre nazdravanii din imagini in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies