Ellie White a dat in mintea celor mici: a inregistrat hit-ul “Sete de noi” alaturi de 32 de copilasi


Ellie White nu putea sarbatori mai bine ziua de 1 iunie decat printre copii. Frumoasa cantareata a inregistrat hitul sau, “Sete de noi”, alaturi de 32 de prichindei. Este pentru prima data cand un artist din Romania realizeaza o astfel [...]


Ellie White nu putea sarbatori mai bine ziua de 1 iunie decat printre copii. Frumoasa cantareata a inregistrat hitul sau, “Sete de noi”, alaturi de 32 de prichindei.

Este pentru prima data cand un artist din Romania realizeaza o astfel de colaborare. Piesa a fost inregistrata in timp record, in doar doua ore, insa Ellie a repetat cu copiii de la Asociatia Konil din Bucuresti timp de doua saptamani, vizitandu-i frecvent la gradinita.

Prima intalnire cu micutii nu a fost insa deloc fructuoasa deoarece micutii au navalit pur si simplu pe artista pentru a-i cere autografe. Astfel ca, solista a petrecut mai bine de o ora semnandu-se pe carnetele, tricouri si carti de colorat.

Sunt extrem de emotionata atunci cand ascult varianta piesei cantata de copii. Micutii ii ofera un aer de inocenta si naturalete pe care nu il gasesti niciunde asa usor. Au fost muncitori si s-au dedicat foarte mult la orele de repetitii. Sunt copii talentati si sunt sigura ca, daca sunt ajutati cum trebuie de cei mari, vor ajunge departe in viata. Le multumesc coordonatoarelor de proiect Monica Pislariu si Adela Hanafi”, declara Ellie White.

related posts

Modifică setările cookies