LeAnn Rimes si Eddie Cibrian: “Le-am explicat copiilor ca vor avea doua familii”


Nu este usor sa iti faci copilul sa inteleaga faptul ca in curand te vei casatori si vei forma o familie cu alta persoana. O astfel de problema au intampinat LeAnn Rimes si Eddie Cibrian, dar cuplul a reusit sa [...]


Nu este usor sa iti faci copilul sa inteleaga faptul ca in curand te vei casatori si vei forma o familie cu alta persoana. O astfel de problema au intampinat LeAnn Rimes si Eddie Cibrian, dar cuplul a reusit sa faca fata cu brio acestei provocari.

Cu trei zile inainte de nunta secreta din 22 aprilie, LeAnn Rimes si Eddie Cibrian au stat de vorba cu cei doi fii ai actorului pentru a le explica ce se va intampla in “ziua cea mare”. “Copiii stiau ca ne vom casatori inca de la logodna. Noi le-am explicat ca in curand vor avea doua familii.”, a declarat artista de 28 de ani pentru PEOPLE.com.

“Cei mici sunt pe primul in loc in orice facem. Am vrut ca nunta noastra sa fie si petrecerea lor, iar ei au fost extrem de fericiti sa sarbatoreasca faptul ca acum formam o familie.”, a spus Eddie, in varsta de 37 de ani.

Cuplul a apelat la un psiholog pentru a afla cum sa le comunice baietilor Mason si Jake vestea cea mare. “A fost extrem de important sa ne dam seama cum putem sa le explicam ce se va intampla. Au primit vestea cu mare bucurie.”, a completat LeAnn, pe care micutii o striga “Le”.

Desi a simtit mereu o mare responsabilitate fata de cei doi fii ai lui Eddie, cantareata spune ca abia in timpul ceremoniei si-a dat seama cat de mult inseamna baietii pentru ea: “Nu este nevoie ca micutii sa fie sange din sangele meu pentru a-i iubi cu adevarat”.

LeAnnRimes si Eddie Cibrian s-au casatorit pe 22 aprilie in cadrul unei ceremonii private pe o plaja din Malibu, California. Actorul are doi fii din mariajul anterior cu modelul Brandi Glanville: Mason, 7 ani si Jake, 4 ani.

FOTO © Joe Buissink

related posts

Modifică setările cookies