“Testele Bezea” sau cum verifica specialistii vointa copiilor. Uite cum au reactionat micutii


In anii ’60, psihologul Walter Mischel a realizat o serie de teste pe scolari si prescolari cunoscute sub numele de “Testele Bezea”. Mischel le-a oferit micutilor o singura bezea si apoi i-a lasat singuri, in camera. Inainte de a pleca, [...]


In anii ’60, psihologul Walter Mischel a realizat o serie de teste pe scolari si prescolari cunoscute sub numele de “Testele Bezea”.

Mischel le-a oferit micutilor o singura bezea si apoi i-a lasat singuri, in camera. Inainte de a pleca, psihologul le-a facut o oferta celor mici, spunandu-le ca au doua variante: ori mananca bezeaua din farfurie imediat, ori primesc una in plus in cazul in care asteapta ca el sa revina in camera.

Citeste si: VIDEO fabulos! Uite reactiile inegalabile ale copiilor cand primesc cadouri de la Mos Craciun

Testul a fost planuit sa verifice puterea de vointa a copiilor si sa studieze procesele mentale din spatele recompensei intarziate.

Recent, studiul a fost refacut, iar micutii sunt absolut adorabili.

In timp ce unii se straduiesc din rasputeri sa reziste tentatiei, altii isi acopera ochii sau isi gasesc de lucru pentru a nu se mai uita la dulcele din farfurie.

Cum crezi ca ar reactiona piciul tau daca l-ai supune unei astfel de provocari? Ce parere ai despre micutii din imagine? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies