A reusit sa le eclipseze pe cele mai provocatoare cantarete cu o tinuta atipica. Vezi cum a impresionat Taylor Swift pe covorul rosu al Premiilor Grammy


Este considerata fata cuminte a industriei muzicale, dar din cand in cand socheaza fie printr-o tinuta iesita din comun, fie prin declaratiile pe care le da despre nenumaratele relatii incheiate.


In urma cu o noapte, Printesa Muzicii Country a impresionat pe covorul rosu al Premiilor Grammy cu o tinuta decupata, care i-a lasat la vedere spatele sexy.

Nici in partea din fata nu s-a acoperit prea mult, mici fragmente de piele fiind strategic lasate la vedere, Taylor determinandu-i pe jurnalisti sa spere la un accident vestimentar.

Tinuta tinerei de 23 de ani a fost semnata de J Mendel si a fost accesorizata cu pantofi Jimmy Choo, cercei Lorraine Schwartz, inel Ofira si bratara Jaimin.

Taylor nu numai ca a uimit prin stilul ei desavarsit, ci a si castigat un premiu Grammy in aceasta editie.

Alaturi de The Civil Wars, tanara a plecat acasa cu Best Song Written For Visual Media Award pentru piesa "Safe & Sound" de pe coloana sonora a filmului "Hunger Games/Jocurile Foamei".

Cum ti se pare rochia cantaretei? I se potriveste, ar trebui sa mai opteze pentru astfel de tinute?

  • A reusit sa le eclipseze pe cele mai provocatoare cantarete cu o tinuta atipica. Vezi cum a impresionat Taylor Swift pe covorul rosu al Premiilor Grammy

related posts

Modifică setările cookies