Adevarul despre mezinele clanului Kardashian. Cum se inteleg in realitate Kylie si Kendall Jenner


Alaturi de modelele Gigi si Bella Hadid, Kylie si Kendall Jenner sunt, in acest moment, cele mai populare surori din lume. Mezinele clanului Kardashian erau foarte apropiate cand erau mici, insa in ultimii ani s-au detasat una de cealalta, in beneficiul carierei. Pentru a urma o cariera de model, Kendall si-a dat seama ca trebuie sa se diferentieze de sora ei mai mica.


A ajuns sa defileze pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume, este pe locul 3 in topul modelelor cu cele mai mari castiguri in 2016 si este una din preferatele marilor designeri, fiind o adevarata muza pentru Karl Lagerfeld. A pozat pentru Vogue si o place chiar si pretentioasa Anna Wintor si, cu toate astea, Kylie Jenner se bucura de o popularitate mai mare pe retelele de socializare.

Kylie are cu aproape 9 milioane de followeri mai mult decat Kendall pe Instagram (mai precis 78.9 milioane), insa supermodelul familiei Kardashian si-a sters contul recent. Si-a motivat decizia prin faptul ca are nevoie de o pauza si de "detoxifiere", insa si-a linistit fanii: se va intoarce cand va simti ca e momentul potrivit.

In schimb, Kylie este mai activa ca niciodata. Aceasta tocmai a postat o imaginie in care apare in lenjerie intima, promovand un brand cu care a inceput de curand o colaborare.

 

Love my new co-ord from PrettyLittleThing.com @OfficialPLT #ad

O fotografie postată de Kylie (@kyliejenner) pe

Kylie are propria afacere de succes cu cosmetice si creeaza valva oriunde apare, insa Kendall sustine ca nu este deloc geloasa pe ea. "Urasc drama atat de tare. Niciodata n-am fost dramatica. Cat despre gelozie, nu sunt genul...Nici macar pe Kylie n-o invidiez (haha)", a spus Kylie.


  • Adevarul despre mezinele clanului Kardashian. Cum se inteleg in realitate Kylie si Kendall Jenner

related posts

Modifică setările cookies