Kendall Jenner, cel mai bine plătit fotomodel din lume. Suma fabuloasă pe care a încasat-o în ultimul an


Sora mai mare a lui Kylie Jenner o poate ajunge din urmă pe mezina familiei Kardashian-Jenner dacă o ține tot așa. Sau, poate, nu.


Modelul american Kendall Jenner (23 de ani) are un succes fantastic în modeling, iar asta se vede din încasările fabuloase pe care le are în fiecare an. Însă, veniturile ei nu au fost niciodată atât de mari ca în perioada iunie 2017 – iunie 2018, când a câștigat nu mai puțin de 22,5 milioane de dolari, conform topului întocmit de revista Forbes

Clasamentul este completat de Karlie Kloss (13 milioane de dolari), Chrissy Teigen și Rosie Huntington-Whitely (fiecare cu 11,5 milioane de dolari). Primele zece manechine din lume au încasat în perioada amintită nu mai puțin de 113 milioane de dolari, iar la succesul lor financiar au contribuit din plin rețelele sociale. Acestea au fost folosite pentru promovarea unor produse de lux.

FOTO: Kendall Jenner și mama ei, Kris Jenner

Citește și: Averile celor mai înstărite 25 de familii din lume depășesc la un trilion de dolari

Fără încasările din perioada amintită, averea lui Kendall se ridică la circa 30 de milioane de dolari. În ciuda avântului remarcabil înregistrat în ultimul an, Kendall mai are mult de muncit ca să o poată ajunge pe sora mai mică, Kylie Jenner (21 de ani), desemnată cea mai bogată tânără din lume.

FOTO: Kylie Jenner

Sora lui Kendall are o avere care se apropie de un miliard de dolari. În perioada iunie 2017 – iunie 2018, mezina familiei Kardashian-Jenner a încasat fabuloasa sumă de 166,5 milioane de dolari (fără taxe), bani realizați în special din afacerea sa cu cosmetice, conform aceleiași publicații. 

  • Kendall Jenner, cel mai bine plătit fotomodel din lume. Suma fabuloasă pe care a încasat-o în ultimul an

related posts

Modifică setările cookies