VIDEO Kendall Jenner, probleme la urcatul scărilor într-o rochie prea strâmtă. Cum a ridiculizat-o Kylie


Kendall Jenner și sora ei mai mică, Kylie Jenner, au fost invitate de onoare la nunta surorii Kourtney Kardashian cu Travis Baker. Cele două milionare s-au remarcat prin ținutele extravagante, generatoare de ironii fine.


Kendall Jenner a vrut să fie și elegantă, și stăpână pe situație la nunta surorii ei, Kourtney Kardashian. Așa că o rochie Dolce & Gabbana cu motive florale, mulată și despicată de la genunchi în jos, accesorizată cu o pereche de șlapi de lux, părea o ținută perfectă.

Dar n-a fost așa, fiindcă fotomodelul a scos din ecuație situația în care ar fi nevoită să urce scări. Iar în Italia, unde a fost organizată nunta surorii ei, a avut de urcat multe scări.

Kylie Jenner a profitat de momentul e slăbiciune al surorii mai mari și a filmat-o cum se chinuie să facă față provocării într-o rochie mult prea strâmtă pentru peisajul din Portofino.

O să mă sinucid. Scările astea sunt imposibile”, a spus Kendall înaintând greu pe scări.

Hai, îndrăznește”, a replicat Kylie, stârnind râsetele celor din jur.

Vezi VIDEO mai jos!

Kourtney Kardashian s-a măritat cu artistul Travis Barker, în weekend, și a avut parte de o ceremonie plină de fast în cochetul orășel italian Portofino.

Fotografii: Profimediaimages.ro

  • VIDEO Kendall Jenner, probleme la urcatul scărilor într-o rochie prea strâmtă. Cum a ridiculizat-o Kylie

related posts

Modifică setările cookies