Află de la Cătălin Botezatu ce se poartă de Crăciun și Revelion: “Doamnele trebuie să fie mai îndrăznețe”


Cel mai în măsură să ne spună ce se poartă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar și în noaptea de Revelion, pentru a nu da greș, este celebrul designer Cătălin Botezatu! Sunteți pregătite? 


Intrăm curând în luna decembrie și se apropie cu repeziciune sărbătorile de iarnă. De Crăciun și în mod special de Revelion femeile își doresc să strălucească la propriu și se întrec în ținute care mai de care mai spectaculoase. 

Catifeaua, leopardul, blana…abia așteaptă să le scoateți la vedere.
 

 La cabană sau restaurant de lux, Crăciunul trebuie să fie de poveste! Și dacă mai optezi și pentru outfitul perfect, atunci reușita este garantată!
 

“In primul rând, de sărbători trebuie să ții cont de locația pe care o alegi. Atunci, în funcție de locația în care faci sărbătorile și Revelionul, îți alegi și ținuta. Pentru că dacă faci la munte, într-o cabană, categoric că nu te vei îmbrăca în rochii de seară sau un deux piece, lucruri care te-ar incomoda cu siguranță, ci va trebui să optezi pentru ținute lejere, în care să te simți bine. 

Dacă faci Crăciunul la o cabană, atunci îți recomand un pantalon tip pană, tip creion, asociat cu ceva shiny, pentru că e Crăciun, peste care poți să pui un sacou pe umeri, care îți va da o eleganță, dar nu exagerată!”, spune Cătălin Botezatu.
 
Crăciunul ne duce cu gândul la culoarea roșie, chiar și pentru vestimentație, dar asta nu înseamnă că e musai să ne îmbrăcăm așa. Designerul Cătălin Botezatu ne îndeamnă să dăm frâu liber imaginației și să fim îndrăzneți dar eleganți. “Ca și culoare, de Crăciun, nu trebuie să purtăm neapărat roșu.

Bineînțeles că dacă ne dorim să fim în spiritul Crăciunului ne putem îmbrăca în blugi, cu un tricou cu reni și Moș Gerilă. Nu sunt ținute obligatorii de Crăciun! Dacă vei face Crăciunul într-un restaurant de lux – un deux piece cu o haină de blană sau cu o scurtă din blană este suficient. Pot fi și restaurante rustice în care să petreci și unde dacă te îmbraci în paiete ești clar penibilă…” mai adaugă Bote.
 

Și dacă am stabilit cum ne îmbrăcăm de Crăciun, să vedem “oferta” propusă de Revelion!

“De Revelion lucrurile se schimbă! Revelioanele sunt ocazii în care femeile își etalează rochiile de seară, la un restaurant, care nu trebuie să fie neapărat negre dar e adevărat că negrul se va purta mereu. Doamnele trebuie să fie mai îndrăznețe, se poartă mult paietele, strălucirea, pot fi aurii, argintii, se poartă mult catifeaua care rămâne un must în continuare, sau, așa cum au lansat și marii designeri de afară, tot felul de rochii cu tot felul de imprimeri. 

Leopardul, este un must al sezonului, sub toate formele lui. Știu că ne mirăm că a rămas în tendințe timp de 6 ani dar continuă să existe atât la brandurile mari de mass market cât și la brandurile celebre. Pentru bărbați recomandăm de Revelion catifeaua, pentru că este și mai groasă, un smoking, un toxeedo de catifea cu revere din mătase, umeri napoletani, rever lat ascuțit, asociat cu pantaloni, cu pantofi de lac și dacă dorește să fie extrem de sofisticat, categoric palton, dacă nu putem pune același sacou de catifea cu blue jeans și un pluover pe gât, depinde unde merge”, recomadă celebrul designer.

Un lucru este cert! În 2019 se poartă blănurile!

 
“Nu există o piesă anume de rezistență pentru 2019, există accesorii, blănurile se poartă iarăși, la bărbați reverele din blănuri sunt un must, iar la femei se poartă haina de blană, jachetele de blană și nu în ultimul rând pieile de șerpi, de piton”, ne asigură Cătălin Botezatu. 

  • Află de la Cătălin Botezatu ce se poartă de Crăciun și Revelion: “Doamnele trebuie să fie mai îndrăznețe”

related posts

Modifică setările cookies