Spune DA modei romanesti: Botezatu a adus paradele Rusiei comuniste pe podium la Bucharest Fashion Week! 


Catalin Botezatu si-a lansat o noua colectie de lenjerie intima si tricouri, mixta, cu puternice influente rusesti, pe care a prezentat-o la Bucharest Fashion Week, punand in scena un show fashion exceptional, "Russian".
 


Catalin Botezatu a deschis cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week. Peste 30 de modele au defilat printre flacari si in fata unor ecrane LCD pe care rulau imagini de arhiva cu defilari populare si militare din Rusia comunista.

Prezentarea a fost deschisa de parada unor manechini imbracati in uniforme militare rusesti care au defilat pe podiumul de peste 30 de metri in pas sacadat asemeni celui militar.

Defilarea manechinilor-soldati a fost urmata de prezentarea pieselor colectiei mixte Russian care contine lenjerie intima, tricouri, blanuri, jachete, pantaloni si accesorii scumpe, totul avand inspiratie ruseasca si reinterpretand Rusia comunista si traditiile siberiene.

Culorile si detaliile au fost specifice portului traditional rusesc dar si uniformelor armatei sovietice: alb, rosu, bej, verde, negru.  

Lenjeria intima masculina a fost completata de tricouri cu imprimeuri inspirate din costumatia soldatilor si locotenentilor sovietici - epoleti, insigne, decoratii, caciuli imblanite.

Lenjeria intima feminina a fost copletata de blanuri siberiene, jachete army, esarfe gipsy, dar si accesorii supradimensionate inspirate de celebrele Matryoshka.

Machiajul modelelor a fost asigurat de Mirela Vescan iar hair-styling-ul de echipa Laurent Tourette.
 
 

  • Spune DA modei romanesti: Botezatu a adus paradele Rusiei comuniste pe podium la Bucharest Fashion Week! 

related posts

Modifică setările cookies