Balerini vs tocuri. Cand si cum ii porti 


Balerinii au intrat in garderoba femeilor in urma cu multi ani si par alegerea perfecta de zi cu zi atunci cand ne dorim sa ne simtim comod. Pe de alta parte, chiar daca unori sunt incomode, tocurile ne alungesc silueta si ne pun in evidenta intr-un mod placut picioarele si posteriorul.


Cele doua tipuri de incaltaminte trebuie insa purtate tinand cont de context, dar si de fizionomia noastra.

Carmen Negoita, ne explica modul si contextul in care putem purta astfel de incaltaminte: "Balerinii sunt foarte practici si ii putem purta cu fusta, rochie de vara, sarafan sau pantaloni. Nu sunt insa potriviti persoanelor scunde pentru ca scurteaza vizual piciorul. Pot fi purtati ziua, atunci cand stim ca trebuie sa mergem foarte mult pe jos, dar nu sunt o solutie fericita pentru outfitul de seara. Prin urmare, nu ii purtati la o rochie eleganta, nici la cocktailuri si nici in club", explica ea.

"Tocurile, in schimb, sunt mai incomode, dar alungesc placut silueta, aranjeaza frumos postura, ridica fesierii si sunt mult mai feminine decat balerinii. Mai mult, daca alegem tocul potrivit, putem sa purtam astfel de incaltaminte chiar si o zi intreaga, la birou, prin oras si, seara la un cocktail, fara sa mai fie nevoie sa le schimbam. Bineinteles, renuntati la tocuri atunci cand mergeti in vacanta si luati la pas intreg orasul pe care il vizitati sau plecati in drumetii”, a incheiat Carmen Negoita.

Tu ce preferi? Balerinii sau pantofii cu toc? Pe care ii porti cel mai des si de ce?

  • Balerini vs tocuri. Cand si cum ii porti 

related posts

Modifică setările cookies