Noua fita in materie de moda: balerinii cu tigri. Uite cum arata si unde ii poti gasi si tu


Articolele vestimentare si accesoriile cu cap de tigru, propuse de celebrul brand Kenzo au declansat o adevarata “isterie” in randul fashionistelor din intreaga lume.


Dupa ce majoritatea bloggeritelor s-au fotografiat cu un tricou verde cu cap de tigru brodat, stocurile Kenzo s-au epuizat rapid. Consumatoarele de moda s-au reorientat apoi rapid si catre alt gen de accesorii, precum genti, pandantive, bratari, inele sau chiar huse de telefon si de ipad, iar mai nou… catre balerini!

Realizati din piele intoarsa si brodati cu iconicul cap de tigru, acest balerini pot arata grozav la o pereche de skinny jeans simpli, un tricou si un colier statement pentru o tinuta casual-cool!

Disponibili in magazinul Sport/Couture din Baneasa shopping City din luna iulie, balerinii pastreaza mostenirea brand-ului Kenzo care combina in colectiile sale animal print-ul cu elementele specific padurii tropicale: flori exotice, palmieri si culori tari.

"In jungla modei Kenzo este regele", este mesajul transmis de casa de moda Kenzo care de la inceputurile sale s-a impus in aceasta industrie cu motivele inspirate din padurile asiatice.

De altfel, primul magazin deschis la Paris, in 1970 s-a numit "Jungle Jap" si era decorat in conformitate cu numele. 43 de ani mai tarziu, directorii creativi, Humberto Leon si Carol Lim pastreaza aceeasi linie a brand-ului, gasindu-si surse de inspiratie pentru colectia de primavara-vara 2013, in padurile Thailandei.

In timpul calatoriei prin insulele Koh Yao Noi si Khao Sok, ei au descoperit imprimeul numit, "clouded leopard" si au pus cap la cap intreaga poveste legata de directia noii colectii.

"La inceputul anului trecut, ne-am hotarat sa facem o excursie in jungla Asiei de Est, unde traiesc elefanti, leoparzi si ursi Malayan care adora soarele si mierea. Am descoperit ca Thailanda se afla pe traseul pe care l-a parcurs Kenzo Takada cu barca din Japonia pana la Paris. Asa ca am sa vizitam acest loc misterios, unde am descoperit leopardul patat si tigrul care au generat sursa de inspiratie pentru aceasta colectie", au declarat Leon si Lim.

  • Noua fita in materie de moda: balerinii cu tigri. Uite cum arata si unde ii poti gasi si tu

related posts

Modifică setările cookies