Cei mai populari ochelari de soare in randul vedetelor, acum si in Romania. Cum arata accesoriile preferate ale Ritei Ora 


Burberry a pus un accent deosebit pe "accesoriul vedeta" al acestui sezon: ochelarii de soare! Prezentati pe catwalk, in cadrul show-ului "Come Rain or Shine", ochelarii Splash au urmat coordonatele trend-ului metalizat, impus de casa de moda britanica, in sezonul de primavara/vara 2013.


In nuante de albastru, auriu, verde, mov pruna, bej, violet, kaki si rosu, cu rame rotunjite, realizate din metal si acetat, lentile rezistente la soc si zgarieturi, ochelarii Splash au intrat cu usurinta in garderoba vedetelor.

Solista Rita Ora a ales un model cu rame turcoaz si lentila opaca, la un outfit de inspiratie masculina Burberry, care a fost complimentat de criticii de moda.

Brandul a celebrat energia verii si spiritul vibrant al muzicienilor britanici si odata cu lansarea colectiei de ochelari, Spark. Membrii trupelor britanice Coastal Cities, The Night IV si Broken Hands au fost alesi drept modele, intr-o campanile inedita in care muzica s-a imbinat cu moda si spiritul vibrant al verii.

Ochelarii de soare masculini Spark au forme geometrice, iar cei feminini forme rotunjite care amintesc de ochii de pisica. Ramele sunt in doua tonuri si combina o culoare tare cu o nuanta metalica, iar lentila este prevazuta cu oglinda.

Modelele masculine “mixeaza” negrul cu turcoazul sau verdele metalic, albastrul indigo cu bleu sau violetul cu tonurile de pruna. Modelele feminine sunt disponibile in nuante de auriu, verde si albastru metalizat.

Colectia contine si ochelari aviator care se pliaza, cu celebrul check pe lentila. Ochelarii de soare Spark costa 720 de lei si sunt disponibili in Romania, in magazinul Burberry, din strada Luterana, nr 4.

  • Cei mai populari ochelari de soare in randul vedetelor, acum si in Romania. Cum arata accesoriile preferate ale Ritei Ora 

related posts

Modifică setările cookies